+45 50 56 96 44 hej@vejlbylund.dk

Om Vejlbylund

Vi var i bund og grund bymennesker, da vi flyttede ind på Vejlbylund i 2016. Lige siden har vi arbejdet på at sætte gården i stand. Der er fire længer og det er et kæmpestort arbejde, som vi mestendels laver selv!

Vi har ingen baggrund indenfor landbrugsdrift, men Britt har to restauranter, som hun har drevet de sidste syv år, så hun har masser af erfaring i det kulinariske. Over de sidste par år har vi så oplevet, at lysten til at gøre en indsats for miljøet og klodens fremtid langsomt men sikkert er kommet til at spille en hovedrolle i vores hverdag. Og gården endte helt af sig selv med at blive det naturlige omdrejningspunkt!

Vi har lagt en plan og vi har testet den grundigt. Vi har nemlig gennemført to Coop crowdfunding kampagner. Den første var lanceringen af Skjoldmø Gin og efter den fulgte introduktionen af Vejlbylund Pølsemageri. Begge kampagner overgik målsætningerne og Britt har nu besluttet, at fremtiden skal have økologisk og bæredygtig fødevareproduktion som omdrejningspunkt.

Vejlbylund ligger i den mikroskopiske landsby Kustrup lidt udenfor Middelfart.

Vi har været helt i bund i forbindelse med den gennemgribende istandsættelse. Vi genbruger de gamle byggematerialer hele vejen og slutresultatet bliver et meget mere energirigtigt byggeri.

Klimaet har fremover topprioritet for Britts aktiviteter, Søren arbejder med bæredygtig energi.